Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nå er Nøkkeldata digitalt

Søk og sammenlign pris og spesifikasjoner på 4 741 traktorer og redskaper.

Nøkkeldata på nett er tilpasset mobil, slik at du alltid har informasjonen tilgjengelig
Nøkkeldata på nett er tilpasset mobil, slik at du alltid har informasjonen tilgjengelig

Etter å ha vært et fast element i Norsk Landbruk siden 60-tallet, har Nøkkeldata, oversikten over maskiner og redskaper, nå flyttet over i en ny tilværelse på nett. Her øker nytteverdien betraktelig.

Nøkkeldata inneholder i skrivende stund 4 741 produkter, alt fra motorsager og slåmaskiner, til traktorer og treskere. Er du nysgjerrig på priser eller spesifikasjoner på et utvalg rundballepresser, kan du nå søke de opp på mobilen og sammenligne produktene du har valgt, ved siden av hverandre. Du kan lete deg fram i kategoriene, eller søke opp modellnavnet om du foretrekker det.

Annonse

Prisoversikten er unik. Det er ingen andre enn Norsk Landbruk som samler inn prisinformasjon på maskiner og redskaper i dette omfanget. For å sikre en helt uavhengig tjeneste, er det selvsagt gratis for leverandørene å stå oppført i Nøkkeldata.

På nett kan vi samle inn flere detaljer og øke frekvensen på prisoppdateringene. Framover ønsker vi også å utvikle spennende funksjoner, som hjelper deg å finne maskiner og redskaper tilpasset nettopp din drift.

Vi håper du klikker deg inn på norsklandbruk.no/nøkkeldata for å ta en kikk på utvalget, og at du husker å bruke tjenesten neste gang du er på jakt etter maskiner og redskaper.

Neste artikkel

Her er årets ammekuprodusent