Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Norwegian Agro tar over salget av Pichon

Større bredde på utvalget av gjødselvogner

Claas-importøren tar over salget av de franske gjødselvognene fra Pichon
Claas-importøren tar over salget av de franske gjødselvognene fra Pichon

Hittil har det vært HPC-ringen som har vært forhandlere av Pichon gjødselvogner i Norge, men fra 1. oktober blir de å få kjøpt hos Claas-importøren Norwegian Agro Machinery. Årsaken til byttet er at Norwegian Agro Machinery allerede selger gjødselvogner fra danske Samson som tidligere i år kjøpte opp franske Pichon etter at de gikk konkurs i fjor.

– Vi gleder oss til å ta inn produkter fra Pichon, da de kompletterer Samson-produktene veldig godt, sier CEO i Norwegian Agro Machinery Michael Husfeldt i en pressemelding.

Annonse

I forbindelse med oppkjøpet forklarte Samson-direktør Lars Henriksen at Pichon sine gjødselvogner utfyller Samson sine veldig bra. Pichon har for eksempel et spenn i volum fra 5 til 30 kubikkmeter på sine gjødselvogner, mens Samsons går fra 16 til 35 kubikkmeter.

– Produktene fra fabrikken i Viborg i Danmark er først og fremst ment for entreprenørmarkedet og stor skala husdyrbønder, med fokus på effektivitet og kapasitet. Picons produkter er designet for små- og medium størrelse gårder, sa Henriksen.

Tørrgjødselvognene til Pichon starter på åtte kubikkmeter, mens Samson går opp til 40 kubikkmeter.

Neste artikkel

Ungdomsbedrift fant opp spaltevasker