Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny biodrill til Tempo L

Väderstad lanserer et nytt tilvalg for mikrogranulat til sin Tempo L 12-24.

Väderstad Tempo L med Biodrill 500Såmaskin
Väderstad Tempo L med Biodrill 500Såmaskin

Nye Biodrill 500 bruker trykkluft til å få en jevn og nøyaktig spredning av startgjødsel,sneglepellets eller sprøytemiddel i samme passasje som presisjonsfrøet. Det skriver Väderstad i en pressemelding.

BIODRILL 500 BLIR FOR TIDEN demonstrert for bønder og forhandlere under den pågående Väderstad-turen. Navnet har produsenten hentet fra kapasiteten til 500-litersboksen, som er sentralt plassert på draget.

En kraftig hydraulisk vifte foran på Biodrill 500 transporterer mikrogranulatene fra såkassen til to distribusjonshoder bak på Tempo L. Det velkjente elektroniske utløpssystemet Fenix III gir mulighet for seksjonssytring via ISObus Task Control, med to ulike seksjoner og en utgangskapasitet på 0,2 til 5 kilo per hektar ved en hastighet på 7,5 til 15 km/t.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten
Annonse

– PÅ HVER VINGE AV TEMPO L er det et fordelingshode som deler mikrogranulatene i hver radenhet og transporterer dem videre til sålabben. Å ha to distribusjonsholder, sammen med doble Fenix III-utgangssystemer, betyr også at du får muligheten til å skru av distribusjonen på den ene siden med Task Control, forteller Mattias Hovnert, som er SVP Global Sales & Marketing i Väderstad.

FOR Å FÅ YTTERLIGERE KONTROLL over utslippet av mikrogranulat kan du også enkelt bytte rulle, avhengig av hvilken type produkt du jobber med.

BioDrill 500 kan kombineres med Tempo L 12-24 og er allerede tilgjengelig for bestilling.

Neste artikkel

Nytt utmatersystem på Multiva