Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nye funksjoner fra Massey Ferguson

Oppdaterer slåmaskin, river og presser.

NYTT: Massey Ferguson gjør flere oppgraderingern, blant annet på slåmaskinene. Foto: Simon Foster.
NYTT: Massey Ferguson gjør flere oppgraderingern, blant annet på slåmaskinene. Foto: Simon Foster.

Massey Ferguson styrker sin grashøstingsserie med stengelbehandlere til den nye generasjonen av slåmaskiner i butterfly-kombinasjon, sammen med ytterligere funksjoner for å øke produktiviteten på sin bredeste firerotors samlerive, forteller de i en pressemelding.

– Å tilby et utvalg av stengelbehandlere til slåmaskinene i butterfly-kombinasjon gjør det mulig for brukere å forbedre fôrkvaliteten ved å bruke systemet som passer best for deres avlinger og forhold. Oppgraderinger til den nye generasjonen av firerotors samleriver øker holdbarheten og forbedrer driften, og hjelper brukerne med å danne perfekte ranker for etterfølgende høstemaskiner, sier Jérôme Aubrione som er markedsdirektør hos Massey Ferguson for Europa og Midtøsten.

MF introduserer også en rekke nye funksjoner og tilbehørsalternativer for å forbedre bruken og produktiviteten hos rundballepressene i RB-serien.

– Forbedringene inkluderer nye eksklusive spesifikasjonspakker som automatiserer repeterende oppgaver, noe som gjør pressene enklere å betjene og reduserer arbeidsbelastningen hos brukerne, noe som igjen øker produktiviteten, forklarer markedsdirektøren.

Annonse

Eksklusiv Tractor Implement Management (TIM)-spesifikasjon inkluderer også stopp av traktoren. Andre nye funksjoner er blant annet automatisk smøring og en terminal med berøringsskjerm.

– Disse nye funksjonene og tilbehørsalternativene vil sannsynligvis appellere til brukere med krav til høy kapasitet som vil dra nytte av produktivitetsgevinsten disse pressene leverer. De ekstra valgene gjør det også mulig for brukere å velge et høyere spesifikasjonsnivå for å tilpasses deres krav og investeringsnivå, sier Aubrione.

Neste artikkel

Årets traktor er kåret