Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Orkels grasmaskiner blir SIP

Grasmaskinene til Orkel Direkte skal nå hete SIP og får treårs garanti. .

SKIFTER NAVN: Fra og med 2021 vil grasmaskinene til Orkel bære originalnavnet SIP. Arkivfoto: Norsk Landbruk
SKIFTER NAVN: Fra og med 2021 vil grasmaskinene til Orkel bære originalnavnet SIP. Arkivfoto: Norsk Landbruk

Helt siden Orkel Direkte begynte å importere slåmaskiner, sprederiver og samleriver fra den slovenske produsenten SIP i 2014 har maskinene båret Orkel sitt navn. Det er det nå slutt på. Fra og med i år vil maskinene bære det originale navnet til produsenten, SIP.

– Vi har siden lanseringen opparbeidet oss verdifull kompetanse på maskinene, og fått positive tilbakemeldinger fra våre kunder på høy driftssikkerhet, god kapasitet og gode bruksegenskaper. SIP har en lang og rik historie som redskapsprodusent til landbruket, og markerte i fjor 65 år, skriver Orkel Direkte i en pressemelding.

Selskapet i Slovenia har investert betydelige summer i utvikling av egen produksjon av eksisterende og nye modeller rettet mot proffmarkedet. Det inkluderer også profesjonalisering innenfor opplæring og support på salg, service og deler mot forhandlere og kunder, skriver den norske importøren.

Annonse

SIP har økt omsetningen på det globale markedet og etablert seg som en seriøs og respektert utfordrer til de etablerte tungvekterne, også på det norske markedet. Nå vil produsenten tilby hele bredden av slåtteutstyr fra sin produksjon, og det inkluderer også Alpine-linja deres.

For å vise sin seriøsitet i satsingen, og for å underbygge maskinenes driftssikkerhet og ytelse, har SIP lansert en treårs garanti på alle SIP-modeller fra og med 2021.

Neste artikkel

Støtter forskning på landbruk, mat og tre