Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Øvrum-plogen forblir blå, men heter New Holland

Avtalen mellom A-K maskiner og CNH er klar.

New Holland T7 med New Holland plog
New Holland T7 med New Holland plog

Da Norsk Landbruk presenterte nøkkeldata på jordarbeidingsutstyr i året første plantespesial hadde vi en artikkel om at A-K maskiner fremdeles ikke hadde signert avtalen med Case New Holland (CNH) om salg av jordarbeidingsutstyr.

Nå er avtalen klar. Det betyr at A-K maskiner nå tilbyr alt av jordarbeidingsutstyr fra New Holland.

Det betyr blant annet at plogen fra Øvrum nå bare blir å finne hos A-K maskiner i Norge. Den vil fremdeles være blå, men bærer New Holland sin logo.

Annonse

– Den kommende sesongen vil det være mulig å kjøpe harver og kultivatorer både i Kongskilde sin rødfarge og i New Holland sin farge. Vi får også steinplukkeren Steinbjørn inn i sortimentet vårt, men da bare i Kongskilde sin røde farge, forteller Erik Grefberg, som er administrerende direktør i A-K maskiner.

Avtalen med CNH ble signert forrige torsdag, og de første bestillingene på ploger, harver og steinplukkere er allerede sendt til Torino.

– Vi har arbeidet lenge med å få hele sortimentet inn til oss, og det har vært avgjørende å kunne tilby både Kongskilde og New Holland sitt sortiment i samme kjede. Det har vi lykkes med og det er vi stolte over.

– A-K har, for første gang på noen år, et komplett sortiment av jordarbeidingsutstyr til bonden. Det gjør at bonden kan komme til oss uansett hva behovet er, og det har vi hatt som mål en stund, sier Erik Grefberg.

Neste artikkel

Forpakteren