Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Pöttinger lanserer digital messe

Østerrikerne byr på virtuell utstilling av nye produkter

NYTT: Digitale landbruksmesser blir kanskje en ny trend også etter at pandemien har lagt seg? Foto: Pöttinger
NYTT: Digitale landbruksmesser blir kanskje en ny trend også etter at pandemien har lagt seg? Foto: Pöttinger

Koronapandemien gjør det umulig å arrangere tradisjonelle landbruksmesser før tidligst til sommeren. Derfor har Pöttinger laget en virtuell landbruksmesse for sine maskiner og redskaper, som offisielt åpner i dag, den 18. november.

Pöttinger sin virtuelle landbruksmesse vi de vise sine innovative teknologi innen grasmaskiner, jordarbeiding og såmaskiner. Her bruker Pöttinger et moderne kommunikasjonsverktøy med et høykvalitets og brukervennlig grensesnitt for å skape en messeopplevelse man kan besøke når og hvor som helst, heter det i pressemeldingen.

Annonse

De har forsøkt å ta publikum så nær innpå virkeligheten som mulig for å gi oss messefølelsen. Den besøkene loves presis informasjon om maskindetaljer og får se videoer og mye mer.

De besøkende kan besøke messen på datamaskin eller mobil uten noen form for adgangskort eller registrering. Plattformen vil oppdateres regelmessig med nye produktdetaljer, informasjon og interaktive funksjoner, akkurat som på en ekte messe.

Den uavhengige østerrikske familiebedriften feirer 150-årsjubileum neste år ønsker å vise at de fortsatt har øret mot bakken og er i forkant av de nyeste trendene.

Neste artikkel

Full kontroll med Leveler