Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Sampo Classics arvtaker er på plass

Sampo Classic erstatter med teknologi fra den større Comia serien.

Sampo viderefører Classic med sikkerhetsdetaljer og en motor som greier utslippskravene
Sampo viderefører Classic med sikkerhetsdetaljer og en motor som greier utslippskravene

– Sampo Rosenlew har utviklet en ny og rimelig tresker som passer til norske forhold. SR 2045 erstatter Sampo Classic og leveres med nytt design på side og motordeksler i Sampo sin karakteristiske gule og grå farge sammen nye sikkerhetsdetaljer. forteller produktsjef Ole Jørgen Baarlid

Den nye SR 2045 treskeren er bygget rundt samme rammekonstruksjon som sine større søsken i Comia serien, men leveres med et enklere førerhus. Samtidig har den fått splitter nytt design, 150 hk AGCO Power motor og en 3700 liter korntank som standard.

Sampo SR 2045 har nytt design, med nye side-deksler og nytt halmhus

LES OGSÅ: Claas-kundene har ikke latt seg skremme av importørskifte

Annonse

Treskeren leveres med skjærebord fra 3,45 meter opp til 4,25 meter. Den er utstyrt med en nyutviklet AGCO Power motor på 150 hestekrefter, som til forskjell fra forgjengeren greier utslippskravene i Tier4 Final. Den nye kjørehydraulikk-pumpa sitter oppe ved motoren, som på de større modellene.

– Treskerne fra Sampo Rosenlew er kjent for sin lave egenvekt, gode manøvreringsevne og enkle rengjøring. SR 2045 leveres godt utstyrt som standard, med mulighet for ekstrautstyr som elektrisk differensialsperre, air-conditioning, TeeJet spillindikator og agnespreder. De første treskerne vil bli levert allerede i mai, sier Baarlid.

LES OGSÅ: Sampo-treskere inn hos Akershus Traktor

Neste artikkel

Optimisme i Reime Landteknikk