Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Satser med egen produkt- og markedssjef

BvL-importør og McHale-forhandler Traktor & Landbruk AS og søsterbedriften NT Maskin AS har ansatt Magnus Østby i en nyopprettet stilling som produkt- og markedssjef.

Knut Helliesen (t.v.) og Magnus Østby ser fram til å utvikle Traktor & Landbruk AS og NT  Maskin AS. Foto: Traktor & Landbruk AS
Knut Helliesen (t.v.) og Magnus Østby ser fram til å utvikle Traktor & Landbruk AS og NT Maskin AS. Foto: Traktor & Landbruk AS

Traktor & Landbruk i Rogaland og NT Maskin i Trøndelag er frittstående forhandlere av landbruksmaskiner, og leverer blant annet fullfôrvogner fra BLV og grasutstyr fra McHale. Nå har de ansatt bransjeveteranen Magnus Østby i en nyopprettet stilling som produkt og markedsjef.

– For å bedre kontakten med produsentene, videreutvikle vår produktportefølje og ikke minst gi våre kunder bedre service og oppfølging, har vi valgt å ansette en egen produkt- og markedssjef, sier daglig leder Knut Helliesen i Traktor & Landbruk AS og NT Maskin i en pressemelding.

Annonse

Magnus er utdannet sivilagronom i maskinlære og kjenner landbruket og maskinbransjen godt. Mange i landbruket kjenner også Magnus ettersom han har jobbet 10 år som journalist og redaktør i Bedre Gardsdrift. Før det jobbet han 12 år i Kverneland Group, blant annet som utviklingssjef ved Kverneland Nærbø. De fire siste årene har han jobbet som patentingeniør og marketingansvarlig i Håmsø Patentbyrå.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til landbruket på fulltid, og i en rolle jeg ikke har prøvd før. At Traktor & Landbruk og NT Maskin er frittstående gir stor frihet og store muligheter, sier Magnus, som begynner i den nye stillingen 1. juli.

Neste artikkel

Slik blir TKS sin sjølvgåande fôringsrobot