Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Snøryddingsfest med Tokvam

Det blir fagarrangement for snøryddere på Gjøvik i 2023.

SNØRYDDING: I april blir det fagdager for snøryddere i regi av Tokvam. Arkivfoto: Norsk Landbruk
SNØRYDDING: I april blir det fagdager for snøryddere i regi av Tokvam. Arkivfoto: Norsk Landbruk

Sist Tokvam arrangerte sitt Snowshow på Gjøvik var i 2019, men etter fire års pause blir det fagfest for snøryddere når vintersesongen er over for de fleste neste år.

Neste år har Tokvam vært leverandør av utstyr lavhastighets snøbrøyting og annet veivedlikehold i 65 år. De leverer utstyr til små og mellomstore bedrifter som stort sett bruker traktor, hjullastere og mindre spesialmaskiner og redskap i sitt arbeid.

I følge Tokvam faller denne gruppa gjerne litt mellom stoler fordi den ikke har bransjeorganisasjoner og -foreninger, og at det derfor mangler møteplasser for folk i denne delen av bransjen.

Meninga bak Snowshow er at det skal være et fagarrangement og en møteplass spissa inn mot denne gruppa entreprenører, skriver Finn Kristian Tokvam i en pressemelding.

Annonse

– Vi skal skape en møteplass for samtaler og interaksjon mellom entreprenørene. Veldig ofte fører dette til gjensidig utveksling av ideer og smarte arbeidsmåter, og tar bransjer fremover. 9 av 10 som besøkte Snowshow i 2019 mente dette var viktig eller veldig viktig ifølge de undersøkelsene vi gjorde etter arrangementet.

Tokvam lover både festmiddag, underholdning og noen overraskelser attåt.

Selve arrangementet starter med en fagdag i Gjøvik Olympiske Fjellhall den 14. april, mens dagen etter tilbringes på Tokvam sin fabrikk på Toten. Tokvam skriver at de har 500 tilgjengelige plasser på arrangementet.

– Vår visjon er at Snowshow skal bli den viktigste møteplassen for vår bransje, sier Finn Kristian Tokvam.

Neste artikkel

Råd og vink for vellykket snøhåndtering