Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Styrker seg på Grimme

Eikmaskin lover kortere vei til ekspertisen

Styrker laget: Ole Jacob Baarlid er produktsjef høstemaskiner i Eikmaskin. Foto: Dag Idar Jøasang
Styrker laget: Ole Jacob Baarlid er produktsjef høstemaskiner i Eikmaskin. Foto: Dag Idar Jøasang

Eikmaskin skriver i en pressemelding at norske kunder vil få bedre tilgang på service og oppfølging fra Grimme ved at de nå styrker tilstedeværelsen i Norge. Det skjer gjennom ansettelsen av Dag Frode Engebretsen og Geir Monsbakken.

Engebretsen er ansatt som servicetekniker/kunderådgiver med ansvar for gjennomføring av maskinkontroll og vinterservice. Monsbakken er ansatt som salgsstøtte og skal bistå selgerne rundt om i landet med konfigurering av maskiner, bestillingsrutiner og ulike arrangementer.

Produktsjef Ole Jørgen Baarlid i Eikmaskin sier moderne potetmaskiner er teknisk kompliserte og norske potetprodusenter stiller strenge krav til Eikmaskin som leverandør.

–Grimme har en unik posisjon i Norge, med høy markedsandel og anerkjente produkter. Når de styrker sin egen organisasjon blir det enda kortere vei til fabrikken, med økt spesialkompetanse på viktige områder, sier Baarlid.

Annonse

Fokus på igangkjøring

Øystein Aas-Hveem, leder teknisk support for Grimme i Norge, sier de har opplevd økende interesse for maskingjennomgang og service siden de innledet et tettere samarbeid med Eik-kjeden i 2017.

–Delepersonell hos Eiksenteret ønsker støtte for å kunne gi rask service og riktige deler i en hektisk innhøstingsperiode, og vi har støttet selgerne på sentrene når de har vært ute hos kundene, forteller Aas-Hveem.

Han vil fremover ha større fokus på blant annet igangkjøring av nye maskiner og besøk hos kundene under innhøstingen. Aas-Hveem får i tillegg ansvar for oppfølging av forhandlerne. Det inkluderer besøk hos Eiksenteret, der han tar delepersonell med ut i felt for å se de ulike maskinene i drift og dermed øke forståelsen og lette arbeidet på delelageret.

– Landbruket er i stadig endring og vi møter stadig nye utfordringer og krav. Derfor mener vi det er viktig at vi bygger en robust organisasjon som kan gi råd om maskinkjøp, service og reservedeler til potetprodusenter over hele landet, sier Aas-Hveem.

Neste artikkel

Spirer og gror året rundt