Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Tokvam flagger hjem produksjonen av Ilsbo krattknusere

Tokvam AS overtar produksjonen av Ilsbo-redskaper fra 2021 og viderefører avtalen med Eiksenteret om salg og service.

Tokvam AS flytter produksjonen av Ilsbo-redskaper til Reinsvoll fra 2021. Foto: Produsenten
Tokvam AS flytter produksjonen av Ilsbo-redskaper til Reinsvoll fra 2021. Foto: Produsenten

I august ble det kjent at Tokvam kjøper produkt- og merkevarerettigheter fra den svenske kantklipperprodusenten Ilsbo Tools AB. I en pressemelding fra Eikmaskin kan vi nå lese at Tokvam flytter produksjonen til Reinsvoll på Toten fra 2021, og at målet er å øke innovasjonstakten på krattknuserne, med særlig fokus på proff-segmentet.

– Ilsbo krattknusere har vært et viktig og populært produkt hos Eiksenteret i mange år. Vi er fornøyd med at avtalen med Eiksenteret videreføres og at Tokvam AS som nye eiere vil ha enda større fokus på produktutvikling, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

Annonse

Tokvam AS ser fram til å utvikle den sterke merkevaren til Ilsbo videre.

– Vi er ydmyke og glade for å overta ansvaret for Ilsbo-porteføljen og vil øke fokuset på de produktene markedet etterspør. Det gjelder særlig innen proffsegmentet og entreprenøren som driver med kantklipping og veivedlikehold, men vi vil heller ikke glemme produktene som er rettet mot bonden og skogbrukeren, sier daglig leder Finn Kristian Tokvam i Tokvam AS.

– Eiksenteret har gjort en sterk jobb med Ilsbo-produktene over tid og vi ser frem til å videreføre dette samarbeidet som ny eier og produsent. Samarbeidet med tidligere eier er veldig godt og Leif Andersson er med oss videre i minst tre år for å videreutvikle porteføljen. Det ser vi også på som en styrke, legger han til.

Neste artikkel

Snøryddingsfest med Tokvam