Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Tokvam slår på stortromma - arrangerer snøshow

Inviterer snøentreprenører til todagers samling med fag og fest.

Det blir både demo, omvisning, foredrag og fest når Tokvam inviterer til snøshow på Toten i mars. Foto: Dag Idar Jøsang

Gjøvik Olympiske Fjellhall og Tokvam sin fabrikk på Reinsvoll i Vestre Toten blir arena når Tokvam inviterer til snowshow. I hovedsak vil arrangementet spisses mot entreprenører som hovedsakelig bruker traktor, hjullastere eller mindre spesialmaskiner i vedlikeholdsarbeidet.

– Vi håper å skape en møteplass som skaper samtaler og interaksjon mellom entreprenørene. Veldig ofte fører dette til gjensidig utveksling av ideer og smarte arbeidsmåter og tar bransjer fremover. I tillegg vil det vært eksterne foredragsholdere som snakker om temaer som er spesielt aktuelt for denne gruppen, skriver daglig leder og eier Finn Kristian Tokvam i en pressemelding

Demo: På lørsagen blir det tur til fabrikken og demonstrasjon av snøryddingsutstyr. Foto: Produsenten

Det hele starter på Gjøvik fredag den 22. mars. Der vil det først bli presentert nyheter og produkter fra Tokvam på en minimesse før det blir foredrag. Blant foredragsholderne er den populære svenske meteorologen og forskeren Annie Sandqvist. Tittelen på foredraget hennes er «Hvordan vil klimaforandringer påvirke vintre og vinterveihold i fremtiden?».

Kan vi brøyte og strø smartere? Det er tittelen på foredraget til Alex Klein-Paste. Forskeren underviser ved NTNU sitt forskningssenter for veidrift, og han er prisbelønt for sin pedagogiske måte å holde presentasjoner på.

Finn Kristian Tokvam skal blant annet fortelle om Easyplan i Gjøvik Olympiske Fjellhall. Foto: Tokvam

Den tredje som får ordet er Finn Kristian Tokvam selv. Han skal blant annet snakke om Tokvam sine nyeste innovasjoner, som appen Easyplan, som i høst ble premiert med gullmedalje på Agroteknikk.

Annonse

I tillegg holder Tokvam sin fjerde foredragsholder hemmelig inntil videre, men lover publikum en snøhelt.

Fredagskvelden blir avsluttet med show med standupkomiker Paul Håvard Østby og konsert med Petter Aagaard og bandet hans, Housequake.

Omvisning: På turen til Reinsvoll blir det mulighet for en omvisning på fabrikken.

På lørdagen kan alle som vil være med på en omvisning på Tokvam sin fabrikk på Reinsvoll, før det blir demonstrasjon av Tokvam sine produkter. Her vil også Tokvam Easyplan bli demonstrert.

Finn Kristian Tokvam forteller at påmeldingsavgifta på 1920 kroner er planlagt å dekke to tredjedeler av kostnadene ved arrangementet, mens Tokvam tar resten av regninga.

– Det er et tosifret antall tusen som jobber med brøyting i Skandinavia, det er 500 tilgjengelige plasser, så vi håper alle som tar brøyting på alvor melder seg på mens det ennå er mulighet, sier Tokvam.

Neste artikkel

Kastrasjonsfrie griser født i USA