Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Yuchai utvider med ny minigraver

NYHET: Yuchai YC20SR Pro er en kompakt og allsidig minigraver utviklet for de viderekomne. Foto: Wee.no.
NYHET: Yuchai YC20SR Pro er en kompakt og allsidig minigraver utviklet for de viderekomne. Foto: Wee.no.

– Wee.no lanserer nå gravemaskinnyheten Yuchai YC20SR Pro, en kompakt og allsidig minigraver utviklet for de viderekomne, skriver utstyrsleverandøren Wee.no, som har agenturet, i en pressemelding.

Produsenten Guangxi Yuchai Heavy Industry Co. Ltd. sender nå en ny minigraver til det norske markedet, der Wee.no har agenturet.

Nyheten heter YC20SR Pro, en maskin som med sine to tonn føyer seg fint inn i rekken av kraftige minigravere utviklet for det europeiske proffmarkedet.

– I likhet med lillesøster YC10 Pro er YC20SR Pro utviklet med tanke på de profesjonelle brukerne. Størrelsen tatt i betraktning er dette en kraftig og komfortabel maskin som gjennomfører uansett om oppdraget er konstruksjon- og anleggsarbeid, vedlikehold av parker, restaurering, rivning eller drenering, sier maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

Overliggende bomsylinder

Annonse

YC20SR Pro er en allsidig maskin utstyrt med joystick, noe som gjør den presis å håndtere. Et veldimensjonert og justerbart sete øker komforten for lengre økter bak spakene. Med sin Yanmar 3TNV80F motor på 20 hk gir YC20SR Pro en maksimal gravekraft på 13 kN, og dermed er den kraftigere, og har én meter lenger graverekkevidde, enn seriens minste, Yuchai YC10 Pro. Begge maskinene er utstyrt med kvalitetskomponenter som Nachi hydraulikkpumpe, S30 hurtigkobling, samt justerbart teleskopunderstell som gjør det mulig å ta seg frem på trange flater.

En av de største fordelene med YC20SR Pro er at løftesylinderen ligger på oversiden av bommen, noe som reduserer risikoen for skader. Dermed er maskinen også godt egnet for utleie.

– Det norske gravemaskinmarkedet blir ikke mett på de minste graverne. YC20SR Pro er en maskin som holder proffnivå til tross for størrelsen, både hva gjelder kvalitet og brukervennlighet. Den nye generasjonen minigravere gjør det dermed lettere for forbrukerne å gå ned en størrelse, sier maskinansvarlig i utstyrsleverandøren Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

ANSVARLIG: Jan Sigurd Bakken hos Wee.no og YC20SR Pro. Foto: Wee.no.
ANSVARLIG: Jan Sigurd Bakken hos Wee.no og YC20SR Pro. Foto: Wee.no.

Neste artikkel

– Ta ikke sjansen på å la være å søke