Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Deltar ikke på messer

Corona-stopp for John Deere

Det blir full corona-stopp på internatinale landbruksmesser for John Deere
Det blir full corona-stopp på internatinale landbruksmesser for John Deere

– Vi forventer også omfattende endringer i utstillingslandskapet i kjølvannet av covid-19 og digitaliseringen, forteller markedsføringsdirektør for John Deere Andreas Jess i en pressemelding

Deltakelse på internationale landbruksmesser krever stor reisevirksomhet for de ansatte og på grunn av corona-pandemien melder nå John Deere at selskapet ikke kommer til å delta på noen messer fram til neste høst.

– Bøndene har gjort en fremragende jobb med å sikre matforsyningen i den kritiske fasen med COVID-19. Derfor ønsker vi å uttrykke vår takknemlighet til våre kunder. Pandemien har endret verden og vår bransje gjennomgår også en periode med omfattende endringer. Dette gjelder også for vår markedsføringsvirksomhet, forteller visepresident i salgs- og markedsføringsavdelingen til John Deere, Denny Docherty.

John Deere kommer det neste året i stedet til å fokusere på en lenge planlagt omstrukturering av selskapet, men de skriver også at de kommer til å støtte og hjelpe forhandlere som deltar på lokale landbruksmesser.

Neste artikkel

Drivstoffgjerrig John Deere for veitransport